ilspirati_takken_2
ilspirati_rouwwerk_2
rouwwerk_ilspirati
bloemen Tongeren ilspirati
huwelijksfeest ilspirati
bloemen Tongeren ilspirati
ilspirati_blooms

ILSPIRATI – emoties vertalen met bloemen

Bij bloemenzaak ilspirati kun je terecht voor stijlvolle bloemencreaties die een unieke sfeer en beleving brengen bij elk feest, levensgebeurtenis, evenement of beurs. Vanuit onze inspiratie en jouw emotie willen we met bloemen mensen verrassen, troosten, bedanken of laten genieten. Wens je een sfeervol familiefeest, een eigentijdse groendecoratie, een verrassende teambuilding activiteit of een opvallende beursstand? Steeds vertalen we jouw emotie naar een eigentijds, fris ontwerp vertrekkende vanuit onze creativiteit en ervaring.

Onze diensten zijn onderverdeeld in Shop, Experience, Business en Academy om de klant via verschillende kanalen een oplossing te bieden. Je bent steeds welkom in onze bloemenwinkel te Tongeren waar je zowel voor een boeket, plant of bloemwerk terecht kan als voor een bespreking van een feest of een decoratie. Via de e-shop kan je door ons ontworpen boeketten en bloemen bestellen en afhalen of laten bezorgen.
Bekijk onze realisaties.

bloemen bestellen

Wil je bloemen bestellen en laten bezorgen? Dat kan 7/7 via 0487 20 41 97 (WhatsApp) of info@ilspirati.be. Ons atelier is gelegen te Tongeren op de Bilzersteenweg 555 en is vrij toegankelijk elke vrijdag en zaterdag van 10 – 16 uur.

openingsuren

Ons atelier is vrij toegankelijk elke vrijdag & zaterdag van 10 – 16 uur. 7/7 kan je steeds terecht in onze bloemenautomaat die zich bevindt vlak voor onze winkel.

“Beste Chiel en Ilse!!! Alles was in 1 woord “magnifique”!!! Wouw!!! Wij kunnen jullie niet vaak genoeg bedanken voor jullie oprechte betrokkenheid en fantastische samenwerking! Wat was het allemaal perfect!! Wij werden in alle opzichten betoverd met de uiteindelijke resultaten, dankuwel om ons feest zo compleet te maken! Het was een onvergetelijke dag voor ons! Groetjes en tot een volgende samenwerking in de toekomst!”

Stephanie en Joris

Magnifique!