Fleuramour 2017 17/09/2017

Van donderdag 22 t/m maandag 25 september strijkt Fleuramour neer te Alden Biesen, Bilzen. Het kasteel wordt dan volledig ondergedompeld in duizenden bloemen. Als de Biesengek dit ooit geweten dan…

Fleuramour is een internationaal bloemenevenement dat dit jaar voor de 22ste keer georganiseerd wordt door Rekad Productions, ook bekend van het magazine Fleurcreatief. Ook dit jaar zullen er indrukwekkende sculpturen en een creatieve combinaties aan kleuren, materialen en texturen te bewonderen zijn. Het resultaat van vele uren werk, van vele handen, en van de beste ontwerpers ter wereld is een streling voor het oog.

Naast een tentoonstelling is het voor floristen ook een netwerkevent. Florale vormgevers en bloemisten van overal ter wereld verzamelen zich om elkaar te ontmoeten, ideeën uit te wisselen of workshops te geven. Het is letterlijk en figuurlijk mooi om te zien hoe een medium als een bloem zovele mensen kan samenbrengen en een goed gevoel kan bezorgen. Want dat is tenslotte het doel van bloemen. Je kan er emoties mee vertalen zoals verrassen, troosten, bedanken of genieten.

Voor deze editie mocht ilspirati een leuke opdracht uitvoeren. We hebben samen met het model van Miss Fashion en fotostudio PSG te Hasselt het campagnebeeld uitgewerkt. Het kleurrijke beeld ondersteunt de mix van verschillende culturen waarrond alles draait dit jaar.