ilspirati-tour 19/09/2017

Bloemen Vanclee wordt ilspirati – vier mee op een van onze fleurige evenementen! Je trouwe partner voor bloemen en planten Bloemen Vanclee slaat bij zijn tienjarig bestaan een nieuwe, originele weg in. En die delen we graag met jou! Onder de gloednieuwe naam ‘ilspirati’ breiden wij onze bloemenservices uit zodat jij nog gemakkelijker én op het tijdstip dat voor jou past bij ons terecht kunt voor een mooi boeket bloemen, een plant of een volledig uitgewerkt decoratieontwerp. Van september tot december trekken we er bovendien op uit met een met een heuse ilspirati-tour. Met fleurige evenementen op verschillende locaties zetten we ons tienjarig bestaan, onze naamsverandering en ons vernieuwd concept voluit in de bloemetjes. In de komende maanden kun je dus volop ontdekken dat ilspirati méér is dan een bloemenwinkel.

Vanaf december vind je onze boeketten ook na de openingsuren in een op maat ontworpen unieke bloemenautomaat. Daarnaast kun je ons bloemwerk ook bestellen in onze e-shop. Voortaan kun je dus 24/7 bij ons terecht voor boeketten, planten en decoratiebloemen. Ons basisaanbod, met klassieke boeketten en – in het juiste seizoen – veldboeketten, is zowel online als offline steeds beschikbaar.

Daarnaast verzorgen wij een uitgebreidere, exclusieve stijl bij speciale gelegenheden zoals Moederdag, Valentijnsdag, Allerheiligen of Kerstmis. Met onze eigentijdse bloemencreaties en totaalconcepten geven we een unieke sfeer en beleving aan elke levensgebeurtenis, feest of (bedrijfs)evenement. Met onze handgemaakte toppings of accessoires die verder gaan dan een gewoon wenskaartje kun je het bloemwerk bovendien naar believen verfraaien.

Om dat alles met jou te vieren, organiseren we van september tot december een ilspirati-tour met diverse fleurige evenementen op verschillende locaties. De eerste workshop – accessoires maken met bloemen – vindt plaats op 24 en 25 september in het Apostelhuis in Alden Biesen. De workshop is toegankelijk voor alle geïnteresseerden. Inschrijven is niet nodig.

Samen met fotograaf Bert Daenen zal ilspirati in oktober ook aanwezig zijn op de For Lovers Trouwbeurs in de Grenslandhallen. In samenwerking met Candle Delight werken we een workshop met bloemen en kaarsdecoraties uit en op de kerstmarkt in Bilzen kun je bij ons terecht voor prachtige kerstboeketten met een ilspirati-touch. De kers op de taart wordt de ‘afternoon tea’ in december, in samenwerking met Thee met een verhaal.

Wil jij op de hoogte blijven van alle ilspirati-activiteiten?

Houd dan onze facebookpagina en onze gloednieuwe website www.ilspirati.be in het oog. Wij verwelkomen je met veel plezier in onze winkel of op een van de evenementen in de komende maanden!